Comenzile: se primesc pe MAIL: bebestudio11@yahoo.com. Specificati categoria din care face parte produsul, codul numeric de identificare si NR. de Tel. la care va putem contacta. Noi facemm grafica de personalizare, o trimitem pentru confirmare pe mail-ul dumneavoastra. Cand avem acordul de Print lucrarea se da in executie. Timpul de livrare este de maxim 5 zile. Va stam la dispozitie la Tel. 0720.765.767.

Rolul moasei la botez

Rolul moasei este diferit in functie de fiecare zona a tarii in parte si depinde de traditiile regiunii. Pe langa ajutorul acordat la nastere, in unele zone ale tarii moasa este o prezenta extrem de importanta la botez.

In unele sate din tara, moasa ramane o autoritate in materie de nastere si crestere a copiilor si este persoana la care apeleaza toate mamicile neexperimentate pentru sfaturi, leacuri babesti si alte probleme pe care le intampina in cresterea copilului.

In mediul urban, rolul moasei a ramas mai mult simbolic, deoarece astazi tinerele mamici au o multime de surse de informare moderne si nu depind de sfaturile unei astfel de persoane. Ele folosesc carti, reviste, internet si chiar pediatri pentru a afla cele mai importante si actuale informatii legate de cresterea si dezvoltarea copilului.